Milieu >> Over ons >> Eurofins Milieu België

Eurofins Milieu België

Sidebar Image

Eurofins Environment Testing België is onderdeel van Eurofins Scientific en uw partner voor milieuonderzoek. Ons doel is om u te helpen bij het realiseren van uw doelstellingen. Met efficiënte & kwalitatieve analysetechnieken ondersteunen wij uw business processen. Onze klantendienst staat tot uw beschikking met specialistische kennis en vergaande ervaring. Hierbij kunt u gebruik maken van onze eigen emballage, monstername en logistieke dienst. Onze deskundige en betrouwbare koeriers verzorgen de monsteroverdracht op locatie en transporteren de monsters dezelfde dag nog naar het desbetreffende laboratorium. 

Eurofins Environment Testing België streeft naar bescherming van het milieu. Met onze producten en diensten ondersteunen wij het verantwoorde gebruik en de minimalisering van stoffen die schadelijk zijn voor mens en planeet. Voorbeelden hiervan zijn grond en bodemverbeterende middelen. Door het gebruik van water, grondstoffen en energie (voornamelijk elektriciteit) te beperken dragen wij bij aan duurzaamheid. Onze laboratoria hebben speciale programma's ontwikkeld om milieurisico’s te minimaliseren, zoals veilig gebruik van chemicaliën en afvalverwerking.

Binnen Eurofins Environment Testing België heerst een collegiale cultuur, wat teamwerk aantrekkelijk maakt. Met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling is er ruimte voor groei. Medewerkers kunnen aangeven welke sociale- en/of persoonlijke vaardigheden zij willen ontwikkelen, waarna wij onze medewerkers ondersteunen met het behalen van hun doelen. Wij stimuleren de combinatie van werk en gezin, waardoor een gezonde werk/privé balans mogelijk is.

Bent u op zoek naar een werkgever die toewijding en goede ideeën waardeert, waarbij het werk meer is dan alleen een baan en waar loopbaanontwikkeling mogelijk is, neem dan een kijkje op onze carrière pagina. Wij zien ernaar uit u te ontmoeten!