JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Milieu >> Nieuws >> Koopcontract kavel Eurofins Analytico Amersfoort getekend.

Koopcontract kavel Eurofins Analytico Amersfoort getekend.

Sidebar Image

De kavel waarop ons toekomstige laboratorium zal worden gebouwd is op 29 november 2023 officieel aangekocht. Managing Director van Eurofins Environment Benelux Bart Vandermosten en Finance  Director Nederland Max Francken hebben het koopcontract getekend, in bijzijn van de wethouder Willem-Jan Stegeman van Amersfoort.

Dit is een mijlpaal die ons een stap dichter bij het realiseren van het nieuwe state-of-the-art laboratorium brengt; een investering in de toekomst van Eurofins Analytico en in de diensten die we leveren.

De volgende stap is het aanvragen van de omgevingsvergunning. Dit document is essentieel voor het realiseren van het nieuwe laboratorium en integreert verschillende toestemmingen, waaronder de bouwvergunning en stelt ons in staat om zorgvuldig en gecoördineerd te bouwen, rekening houdend met de impact op de omgeving.

Blijf op de hoogte terwijl we de volgende stappen zetten naar de realisatie van ons nieuwe laboratorium. We zullen regelmatig updates delen via onze nieuwsbrief, LinkedIn en de www.eurofins.be/nl/milieu.