Agro >> Groenonderhoud en Hoveniers >> Bemestingonderzoek

Bemestingsonderzoek

Sidebar Image

Kennis van uw grond, is het begin van een goede opbrengst.

Heeft u een bepaald perceel met problemen? Wenst u een gepast bemestingschema op te stellen? Moet u voor een bepaalde wetgeving grondstalen laten nemen? Eurofins Agro is hierbij uw vaste partner die u kan bijstaan. Wij beschikken over uitgebreide grondanalyses om problemen op te sporen of bemestingschema's op te stellen. Daarnaast is Eurofins Agro een erkent labo voor al uw wettelijke analyses. 

 Bij Eurofins Agro kan u terrecht voor al uw grondonderzoeken. 

Bodemvruchtbaarheid

Een vruchtbare bodem is bepalend voor zowel de opbrengst als de kwaliteit van het gewas. De analyses van Eurofins Agro bieden zekerheid over alle aspecten die met die bodemvruchtbaarheid te maken hebben. Ons grondonderzoek geeft u inzicht in de beschikbare nutriënten in de bodem. U kunt hiermee gericht werken aan maatregelen om uw bodem te verbeteren. En u kan optimaal inspelen op de (Europese) bemestingsnormen die steeds strenger worden. 

Check tijdens het groeiseizoen

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor bijmestanalyses. Ons onderzoek Check biedt inzicht in wat uw gewas nodig heeft tijdens het groeiseizoen. Aanvullend kunnen ook bladanalyses inzicht geven voor gewasbemesting.

 

Meer informatie

Hebt u vragen over ons bemestingsonderzoek? Wilt u meer weten over ons aanbod? Via onderstaand formulier kunt u uw vragen stellen. Wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.