Agro >> Agro >> Groenonderhoud en Hoveniers

Groenonderhoud en Hoveniers

Sidebar Image

Focus op de bodem

In de groensector en voor hoveniers is nog een wereld te winnen als het gaat om kennis van bemesting en bodemvruchtbaarheid. Een vanzelfsprekende ‘focus op de bodem’ begint met meten.

Meten is weten. Door middel van grondanalyses weet je wat er in zit. Hoeveel organische stof zit er in de bodem? Wat is de zuurgraad? Hoe zit het met de afwatering en de structuur? Hoeveel voedingsstoffen zitten er in de bodem en is het beschikbaar voor de planten? Het begint met onderzoek. Zo zorg je ervoor dat openbaar groen of een tuin er niet alleen groen uitziet, maar ook jaren groen kan blijven, zonder gebreksverschijnselen.

Plantgezondheid

Eurofins heeft al het onderzoek en kennis in huis voor een gezonde bodem en een uitgekiende bemesting. Ook op het gebied van plantgezondheid heeft Eurofins Agro veel expertise in huis en diverse analyse. Wij adviseren u graag.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze analysemogelijkheden voor het groenonderhoud en hoveniers? Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.